Condicions Generals de Venda

Les vendes es realitzen a través de Can Pasqual de Gelida SL, Ctra. St Llorenç d’Hortons km.1,6, 08790 Gelida, amb NIF B-65764524, telèfon d’atenció al client núm. 93 7790157, i e-mail: canpasqual@canpasqual.com.  Inscrit al Registre Mercantil de Barcelona, al Tom 43147, Foli 51 i Fulla B424034.

Clients Registrats

L’usuari podrà formalitzar una comanda amb o sense registre com a client. En cas que decideixi registrar-se, disposarà d’un àrea de client on podrà consultar les seves comandes, fer-ne el seguiment, introduir múltiples adreces de lliurament. Les dades que en sigui facilitades en qualsevol cas, tant com a usuari registrat o per fer la comanda, seran incorporades en un fitxer responsabilitat de Can Pasqual de Gelida; podent exercitar els drets d’accés, cancel·lació, rectificació i oposició a les adreces indicades anteriorment.

Preus

Els preus dels articles disponibles en aquestes pàgines inclouen l’IVA que els correspon. En funció de la quantitat de la comanda s’afegirà un import per cobrir les despeses de transport. Aquest import inclou també l’IVA, i es marcarà clarament a la pàgina de resum de la comanda abans de finalitzar l’adquisició.

Pagaments

Una vegada finalitzada l’adquisició de productes en aquesta pàgina, el client haurà de fer el pagament per transferència al compte corrent indicat en el mail de confirmació de la comanda. Un cop fet efectiu l’import del pagament, Can Pasqual de Gelida SL procedirà a fer l’enviament.

Disponibilitat dels Productes

Intentem mantenir els nivells d’existències de la botiga online actualitzat en tot moment, enviant sempre l’anyada que figura en la pàgina web en el moment de la compra. En cas que s’exhaureixin les existències, s’oferirà al client o bé la devolució sencera de l’import pagat, o bé una anyada alternativa a l’escollida al mateix preu.

Lliuraments i Àmbit Geogràfic

Els lliuraments es faran per missatger. Intentem despatxar el vi sempre l’endemà de rebre la comanda, i el termini de lliurament acostuma a ser de tres dies laborables a partir d’aquest moment. Només es podran fer lliuraments dins el territori peninsular de l’Estat Espanyol.

Edat del comprador

Només podran adquirir vi els majors d’edat.

Devolucions

Devolucions: El client té el dret a retornar la mercaderia en el termini de 7 dies. Ha de comunicar la intenció de formalitzar la devolució dins d’aquest termini mitjançant un e-mail a canpasqual@canpasqual.com. Una vegada comprovat el correcte estat de la comanda, serà retornant el preu abonat llevat de les despeses d’enviament que serà a càrrec del client, així com si aquest no es troba en mateixes condicions en quant al seu embalatge, que el preu retornat serà inferior d’acord amb la depreciació soferta pel producte.

Legislació

Les vendes a distància estan regulades per les lleis 7/1996 d’Ordenació del Comerç Minorista, modificat per la llei 47/2002 que l’ajusta a la Directiva Europea 97/7/CE. El tractament de dades s’ajusta a la llei 15/1999 de protecció de Dades de Caràcter Personal.

Seguretat i Privacitat

 

Seguretat i Privacitat

Can Pasqual de Gelida pren molt seriosament la seguretat i privacitat dels seus clients. Només demanem la informació estrictament necessària per a tramitar les comandes realitzades en aquest web, i aquestes dades queden entre tu i nosaltres: en cap cas ni les vendrem ni cedirem a ningú. De tant en tant, si no ens dieu el contrari, us enviarem un e-mail amb informació i ofertes.

Seguretat

Totes les pàgines de la Botiga online de Can Pasqual de Gelida SL on podreu establir i editar un compte al web, així com tot  el procés de compra es transmeten fent servir el protocol SSL (Secure sockets layer) amb el corresponent certificat.

Privacitat i Protecció de Dades

Can Pasqual de Gelida compleix el que estableix la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal. Les dades de l’usuari queden incorporades als fitxers automatitzats titularitat de Can pasqual de Gelida SL, amb domicili a Ctra. St Llorenç d’Hortons km.1,6, 08790 Gelida, i NIF B-65764524. L’usuari podrà exercitar els drets reconeguts en la Llei Orgànica 15/1999, i en particular els drets d’accés, rectificació o cancel·lació de dades així com el de revocació del consentiment per a la cessió de les seves dades, mitjançant un correu electrònic a l’adreça canpasqual@canpasqual.com